Gabriela Cristea se mândreşte cu fetiţele sale

Gabriela Cristea se mândreşte cu fetiţele sale
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Gabriela Cristea este o persoană împlinită din toate punctele de vedere, pentru că are atât o carieră de succes, cât şi o familie frumoasă. De fiecare dată când are ocazia, prezentatoarea de la „Mireasa” împărtăşeşte cu fanii ei din mediul online momentele frumoase petrecute în familie. De această dată, vedeta a scris un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare personale, arătându-le fanilor că este foarte mândră de fetiţele ei, Victoria şi Iris.

Gabriela Cristea, în vârstă de 48 de ani, a postat un mesaj pe reţelele de socializare personale, dar şi un videoclip în care apare fiica ei cea mare, Victoria, care a făcut un tort. Prezentatoarea TV le-a arătat fanilor ei din mediul online cât de mândră este de Victoria şi Iris, fetiţele ei.

„Azi mi-a crescut inima“

Gabriela Cristea a scris un mesaj special, asta după ce a postat un videoclip în care apare Victoria, fiica ei cea mare, alături de un tort pe care l-au făcut împreună. Postând acest videoclip, prezentatoarea TV le-a arătat fanilor că este mândră de evoluţia fiicelor sale, susţinând că şi-a dat seama că cele mici cresc frumos.

„Sunt aşa mândră de Victoria. Sunt mândră de amândoi copiii mei, dar azi mi-a crescut inima când am realizat în ce om minunat, vesel şi fericit se transformă. Am făcut amândouă un tort de casă, mai mult ea”, a scris prezentatoarea de la „Mireasa” pe Instagram.

Vedeta a mărturisit că a trebuit să facă singură faţă problemelor cu care s-a confruntat de-a lungul timpului. Însă, acum, a mai precizat ea, se simte recunoscătoare pentru cât de mult s-a schimbat faţă de acum nouă ani.

Galerie de imagini

Citit 1206 ori Ultima modificare Duminică, 20 Noiembrie 2022 09:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.